Licht Stylist

Met onze Licht Stylist bent u verzekerd van een professioneel advies, zij komt kosteloos bij u thuis of op kantoor om het beste uit uw interieur te halen en de juiste sfeer te creëren.

Contact

Lichtadvies en lichtplannen

Bij Primalicht kunt u rekenen op een persoonlijk advies aangaande sfeer en licht op uw wensen aangepast. U kunt bij ons terecht voor lichtadvies, lichtplannen en de montage.

Image
Image
Image

Lichtplannen

Wij maken ook complete lichtplannen van A tot Z voor particulieren en bedrijven waarbij de montage is inbegrepen. Het kiezen van de juiste kan soms een moeilijke opgave zijn. Er is immers zoveel keuze in soorten verlichting. Een lichtplan kan je helpen om inzicht te krijgen in je lichtbehoefte en in de functie die een bepaalde lamp moet vervullen. Aan de hand van het lichtplan maken wij samen met u selectie van lampen en wij visualiseren waar gewenst de de toekomstige situatie.

“Dimmers kunnen een enorme meerwaarde betekenen voor je woning of kantoor. Hiermee pas je de sfeer aan de situatie of lichtbehoefte”

Realisatie

Wij monteren waar gewenst de lampen en verzorgen de bekabeling. Dit doen wij in samenwerking met Snip Elektrotechniek, onze vaste partner op het gebied van elektrotechniek en elektrotechnische installaties. Zij kunnen u ook helpen met verdere aanpassingen in de elektra en de realisatie van elektrotechnische projecten voor bijvoorbeeld gebouwuitbreidingen.

Image